Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2018-12-18 12 val.
„Fisheria“ - šviežios žuvies restoranas Nidoje

„Fisheria“ Nidoje: ten, kur silkę keičia iš žvejo Alvydo valties atkeliavęs žiobris

Martynas Praškevičius

2018 m. „30 geriausių restoranų“. 1 vieta: geriausiu restoranu šalyje pripažintas – „Džiaugsmas“

Renginio akimirka

Paskelbtas visas 30 geriausių Lietuvos restoranų reitingas. Kas atsidūrė viršūnėje?

Restoranas „Gastronomika“

Prof. R.Laužikas ir šefas L.Čeprackas: Tai, kad esame kultūrų kryžkelėje – tikra dovana gastronomijai

Michele Sorrentino ir Kristina Paškevičiūtė

Emigracijoje užgimusi lietuvės ir italo meilė išaugo į neapolietišką restoraną Vilniuje

Virtuvės šefas Martynas Praškevičius

Virtuvės šefas Martynas Praškevičius: „Lietuviška virtuvė man nepatinka“

Restoranas „Džiaugsmas“

30 geriausių restoranų Lietuvoje: 2 vieta – šefo M.Praškevičiaus naujiena „Džiaugsmas“

Restoranas „Stebuklai“

30 geriausių restoranų Lietuvoje: 11 vieta – 2016 m. geriausiais pripažinti „Stebuklai“