Maskarponė

Visos temos
Maskarponė Maskarponės sūris

Maskarponė – itališko sūrio, gaminamo iš grietinėlės ir maišomo su acto ar citrinų rūgštimi, rūšis. Po denaturacijos išrūgos yra pašalinamos be stovėjimo ir spaudimo.

Mieliniai maskarponės blyneliai

Minkštučiai mieliniai maskarponės blyneliai iš „Aurimėlio virtuvės“. Skanūs net atvėsę!

Trintų uogų želė „macarons“ su vaniliniu maskarponės kremu

„Aurimėlio virtuvė“: trintų uogų želė „macarons“ su vaniliniu maskarponės kremu

Varškėtis su maskarpone

Maskarponės sūris – ne tik saldėsiams: užkandis, makaronų patiekalas ir desertas

Violeta Tarasovienė, Vilius Tarasovas

„Tarasovų virtuvėje“ – šiltą vasarą primenantis gaivus sūrio pyragas

Grilyje ruoštų patiekalų įvairovė

Grilio patiekalų 5-ukas ilgajam savaitgaliui: nuo kepto sūrio iki greipfrutų

Vaisių ir uogų šerbetai

Gaminame desertus: kuriuos ingredientus vertėtų keisti, kurių – ne. 2 sezoniniai skanėstai

Sūrio pyragas

3 populiarūs sūriai, idealiai tinkantys nesaldiems kepiniams ir desertams. Receptai

Itališki sūriai

Testas MAX prenumeratoriams: ar pažinsite bent 8 iš šių 10-ies sūrio rūšių?

Tinklaraštininkė Jurgita ir jos keptas pyragas

„Duonos ir žaidimų“ receptas: šventinis aguonų ir sūrio pyragas