Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2018-11-30 19 val.
Kalėdiniai meduoliai

Pradedame kalėdinių meduolių sezoną: naudingi patarimai ir 9 patikrinti receptai

Bičių pikio granulės

Užklupus pirmiesiems peršalimo požymiams, padės bičių pikis

Medus

Medus – nepamainomas vaistas, jei vartosime ir laikysime teisingai

Virgilijus Valančius

ES Bendrasis Teismas Liuksemburge: nuo lietuviško medaus kokybės iki 4,34 mlrd. eurų baudos „Google“

Medus ir bičių pikis

Specialistai pataria, kaip išsirinkti medų: įsitikinkite, kad medus tikras ir nepapildytas cukrumi

Pyragas su medumi

Jaukiai arbatėlei – minkštas ir drėgnas medaus pyragas

„Suplyšusi“ duona su priedais

Smagu ir skanu valgyti: „suplyšusi“ duona su sūriu, obuoliais ir medumi

Jašiūnų dvaro meduoliai

„Meduolių laikas“ Lietuvos istorinėje gastronomijoje: kas jungė bites ir meškas?

Bitės

Lazdijų krašto medų ženklins išskirtine nuoroda