Mėlynės

Visos temos
Mėlynės Mėlynės

Mėlynės – mažos, mėlynos uogos, priklausančios vaisių šeimai, kuri yra plačiai naudojama maisto gamyboje ir mityboje. Mėlynės yra ne tik skanios, bet ir naudingos dėl savo aukšto antioksidantų kiekio.

Mėlynės gali būti valgomos šviežios, bet jos taip pat naudojamos daugelyje kitų maisto produktų, tokiose patiekaluose kaip pyragai, duonos, džemai, sultys, kokteilai ir kt. 

Pakelėse parduodamos miško gėrybės

Uogautojai: miško uogos ir grybai tampa prabangos preke

Mėlynių pyragas

Mėlynių pyragas užkariaus jūsų širdį

Lašiša su citrina ir špinatais

Sezoniškos lašišos ir mėlynių salotos

Blynai su mėlynėmis

15 skaniausių sezoninių blynų receptų: su cukinijom, uogom, net grybais

Grikių blynai su mėlynėmis

Gardūs grikių miltų blynai su mėlynėm

Kokosiniai sausainiai su mėlynėmis

Ar jau skanavot sausainių su mėlynėm? Jų ir kokosų duetas sužavės visus

Mėlynė ant kojos

Nesmarkiai trinktelite ranką ar koją – ir mėlynė: kokias ligas tai gali išduoti?

Virtinukai su mėlynėmis

Verdame šaltanosius: 5 patarimai, kad tikrai pavyktų, ir klasikinis receptas

Mielinė pynė

Puri mielinė pynė su mėlynių uogiene ir kreminiu sūriu