Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2020-03-11 14 val.
Egidijus Staniulis ir verslo savininkės Sandra Bučinskienė ir Evelina Cicėnienė

Žygdarbiu išgarsėjęs kaunietis ėmėsi kurti išskirtinių sušių užkandinės meniu

Jaroslavas Narkevičius

VTEK pateikė nemokamų Jaroslavo Narkevičiaus pietų meniu: jokio kotleto nebuvo

Šv. Sakramento bažnyčioje surengta Biblijoje minimų patiekalų degustacija

Išskirtinė idėja: Kaune surengta Biblijoje minimų patiekalų degustacija – šefus konsultavo kunigai

Restorano „Stikliai“ šefo Gerdvilo Žalio kurto degustacinio meniu pristatymas

Kaip išsirinkti restoraną, kuris nenuviltų? Ekspertai dalijasi 9 patarimais

Respublikinėje Vilniaus psichiatrinėje ligoninėje atidaryta nauja virtuvė ir pristatytas meniu

Lietuvos psichiatrinėje ligoninėje – nauja virtuvė ir meniu: avinžirnių paplotėliai, trinta morkų sriuba ir ekologiški produktai

Šventiniai patiekalai

Maisto tinklaraštininkė dalijasi šventiniu meniu: 6 lengvai pagaminamų patiekalų receptai

Savaitgalio valgiaraštis

Savaitgaliui – apniukusias dienas praskaidrinančių oranžinių patiekalų meniu

„Bolt food“

Galingas „Bolt Food“ startas Lietuvoje: meniu atveria 200 Vilniaus restoranų

Restoranas „Meze“ – sezonus atspindintis meniu ir išskirtiniai patiekalai

Restoranas „Meze“ – sezonus atspindintis meniu ir išskirtiniai patiekalai