Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2020-07-21 11 val.
Maistas Palangoje

Maisto Palangoje tendencijos: šaltibarščiai – net seniau jų vengusio restorano meniu, su cepelinais konkuruoja sušiai

Cepelinai

Kviečia sudaryti nacionalinį Lietuvos meniu: prisidėti gali kiekvienas

Restorane

Restoranų vidus per karantiną: atstumai tarp lankytojų, jokių bufetų, dezinfekuojami meniu

Kristina Pišniukaitė-Šimkienė ir pagal jos mamos receptą ruošta mišrainė

Maisto tinklaraštininkė – apie velykinio meniu planavimą. Tradicinės mišrainės receptas

Kiaušinienė brokolių patale

Patarimai, kaip planuoti savaitės meniu, ir 3 patiekalai – rytui, pietums bei vakarui