Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2021-07-02 13 val.
Deivydas Praspaliauskas dvejus metus dirbo su DFDS komanda – kūrė į Skandinaviją ir Vokietiją plaukiojančių keltų restorano „Mare Balticum“ meniu.

Keltų keleiviams – išskirtinis šefo D.Praspaliausko kurtas meniu: karaliaus žuvis

Restoranas „Monai“

Su vasaros startu atsivėrė geriausi restoranai: kokie lūkesčiai ir kas naujo meniu?

Skanėstai „Eurovizijos“ finalo vakarui

Geltonuojantis meniu „Eurovizijos“ finalo vakarui: receptų rinkinys

I vietos laimėtojai „YUFFI“

Geriausiu moksleivių verslu pripažinta virtualų meniu restoranams kurianti jaunoji bendrovė

Kepykla „Druska MIltai ir Vanduo“

Lauko kavinių atsivėrimo išvakarės: terasų remontas, meniu peržiūra ir ypatingas dėmesys orams

Automobilio registracijos numerio ženklai

„Regitra“ registracijos numerių meniu papildė lentelėmis iš M raidės

Traški smaližių pasaka

Stinga įkvėpimo naujamečiam meniu? Pagrindinę rolę patikėkite braškių, kefyro ir juodos duonos dermei

Evelina Stundžienė

„Karantino kuchnia“. Netradicines Kūčias pasitikime su netradicine vakariene: meniu vienam ir porai