„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Mėsa

Visos temos
Mėsa Fotolia nuotr./Kiauliena

Mėsa – gyvulinio kilmės maistas, gaminamas iš gyvūnų.

Tai yra vienas iš pagrindinių šaltinių baltymų, vitaminų ir mineralinių medžiagų žmonių mityboje. Įvairios mėsos rūšys yra populiarus maisto produktas daugelyje kultūrų ir yra gaminamos įvairiais būdais, tokiais kaip kepta, virta, kepta ant grilio arba naudojama kaip ingredientas kituose patiekaluose.

Labiausia paplitusi mėsa maisto gamybai: jautiena, kiauliena, vištiena, aviena, ėriena ir panašiai.

Balandėliai

Turkiški „balandėliai“ – palepinkit šeimą

Kiaulienos kepsneliai
Reklama

Kiaulienos renesansas: receptai, atskleidžiantys naują mėsos skonį

Lidl šviežios mėsos skyrius
Reklama

Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?

Mėsos kukuliai

Egzotiški maltinukai su kariu, kokoso pienu ir imbieru

Jautienos mentės ir šoninės troškinys

Jautienos mentės ir šoninės troškinys

Makaronų apkepas

Makaronų apkepas su jautiena – nepaliks abejingų

Mėsos kukuliai

Mėsos kukuliukai gurmanams: su riešutais, kaparėliais ir žolelėmis

Rūkyti mėsos gaminiai – zanavykų pasididžiavimas

„Jurbarkų mėsos“ gaminiuose – salmoneliozės bakterija: susirgo jau keliolika žmonių

Mėsos kukuliai

Sūrio padaže paskendę kukuliukai