Mėsa

Visos temos
Mėsa Fotolia nuotr./Kiauliena

Mėsa – gyvulinio kilmės maistas, gaminamas iš gyvūnų.

Tai yra vienas iš pagrindinių šaltinių baltymų, vitaminų ir mineralinių medžiagų žmonių mityboje. Įvairios mėsos rūšys yra populiarus maisto produktas daugelyje kultūrų ir yra gaminamos įvairiais būdais, tokiais kaip kepta, virta, kepta ant grilio arba naudojama kaip ingredientas kituose patiekaluose.

Labiausia paplitusi mėsa maisto gamybai: jautiena, kiauliena, vištiena, aviena, ėriena ir panašiai.

Keptas kalakutas

Kalėdinis kalakutas, brandintas žolelių marinate: nepakartojamo skonio!

Odetos mėsos kukuliai

Odetos kukuliai: visų mėgstami!

Nelegalus mėsos perdirbimo cechas

Be priežiūros bandė rūkyti mėsą: sudegė 100 kg gaminių ir visa rūkykla

Mėsos kukuliai su daržovėmis

Ką vakarienei? Puikių ir gardžių mėsos kukulių receptas

Balandėliai

Turkiški „balandėliai“ – palepinkit šeimą

Kiaulienos kepsneliai
Reklama

Kiaulienos renesansas: receptai, atskleidžiantys naują mėsos skonį

Lidl šviežios mėsos skyrius
Reklama

Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?

Mėsos kukuliai

Egzotiški maltinukai su kariu, kokoso pienu ir imbieru

Jautienos mentės ir šoninės troškinys

Jautienos mentės ir šoninės troškinys