Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2021-12-27 11 val.
Deivydas Praspaliauskas

Lėtas virimas žemoje temperatūroje: ypatingo skonio patiekalai kiekvienam

Praspaliausko receptų filmavimas “Amandus” restorane

Šventės gardžiau: užkandis su rūkytomis krevetėmis pagal D.Praspaliauską

Jautiena

Skaniau nei restorane: aukščiausios kokybės jautienos kepsnį galite išsikepti namuose

Naminiai mėsainiai

Grilio dūmą „pagavusi“ smulkinta kiaulienos mėsa kvepia kasdienybės švente

Šaltiena

Odė šaltienai: skaidrumo paslaptis ir originalus būdas sugaudyti riebalus

Šašlykai

Ar pelnytai kiaulienos sprandinė tituluojama kepsnių karaliene?

Šviežia kiauliena

Sumani virtuvė: šaldyti šviežią mėsą, pusfabrikatį ar jau pagamintą patiekalą?

Kiaulienos kepsnys

Kiaulieną valgome kasdien, bet žinome apie ją ne viską