Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2021-05-26 8 val.
Triušiena įdaryti „cannelloni“ makaronai

„Aurimėlio virtuvės“ receptas: triušiena įdaryti „cannelloni“ makaronai

Čili troškinys

Čili troškiniui ruošti tiks ir viryklė, ir grilis. Eksperto receptas su slaptu ingredientu

Kepama marinuota mėsa

Ekspertas primena mėsos marinavimo gudrybes ir dalijasi originaliais receptais

Wok vištiena su kokosų pienu ir daržovėmis

Pasaulis lėkštėje: wok vištiena su kokosų pienu ir daržovėmis

Moksleivės Baltarusijoje ragauja tradicinių patiekalų

Baltarusių virtuvės įdomybės: nustebsite, kokie esame panašūs, tik zefyrais kaimynams neprilygsta niekas

Maltos mėsos troškinys su kriauklelėmis

Malta mėsa – ne tik kotletams: 20 tradicinių ir netikėtų patiekalų visiems skoniams

„Karantino kuchnia“: zrazai

„Karantino kuchnia“: kiaulienos „zrazai“ su kiaulienos įdaru ir kiaulienos padažu

Kiaulienos šašlykas

Nekantraujantiems pradėti grilio sezoną – keli eksperto patarimai apie šašlykus

Violeta Tarasovienė, Vilius Tarasovas

Laidoje „Tarasovai virtuvėje“ – Arabijos skoniai: liulia kebabo, tabulė salotų ir humuso receptai