Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2021-06-22 15 val.
Ant grilio kepti vištienos iešmeliai su padažu

Kaip derinti padažus prie skirtingų grilio patiekalų? Patarimai ir receptai

Violeta Tarasovienė, Vilius Tarasovas

„Tarasovų virtuvėje“ – tradicinis lenkų patiekalas bigusas

Parūkyti vištienos blauzdelių „ledinukai“ – vienas iš el. knygos patiekalų

Ypatingas R.Ničajienės receptas: parūkyti vištienos blauzdelių „ledinukai“

Ant grotelių kepama mėsa ir daržovės

15 grilio patiekalų rugpjūčiui: kepame ir mėsą, ir sūrį ar vaisius

Nida Degutienė ir jos keptas kiaulienos šonkaulių kepsnys

Nidos receptas: kiaulienos šonkaulių kepsnys traškia odele

Violeta Tarasovienė, Vilius Tarasovas

„Tarasovų virtuvėje“ – kalakutienos suktinukai su šparaginėmis pupelėmis ir šonine

Mėsainis su jautiena, karamelizuotais svogūnais ir pievagrybiais

Mėsainių dienos išvakarėse – 4 patarimai, kaip ruošti, ir skirtingi receptai

Ant grilio kepti šonkauliai

Ekspertas: kokios klaidos sugadina ant žarijų kepamą mėsą

Sojos padažu glazūruota vištiena

Paprasta ir švelniai egzotiška: su sojos padažu kepta vištiena