Naujienos ankstesnės nei 2021-11-12 12 val.
Vištienos, ryžių ir daržovių sriuba

Vėsiai dienai – paprasta, skani ir soti vištienos ir ryžių sriuba

Kepti kiaulienos šonkauliai

Gardūs rudeniški patiekalai iš kiaulienos šonkaulių: 3 receptai

Ingrida Špakovskaja

Pas svetinguosius karaimus – ne tik kibinų: ką dar gardaus jie deda ant stalo?

Violeta Tarasovienė, Vilius Tarasovas

„Tarasovų virtuvėje“ itališkas „braciola“: mėsos suktinukai su makaronais

Vištienos sultinys

Ekspertė – apie kokybiško sultinio paslaptis: kaip jį virti ir kiek galima laikyti

Nida Degutienė ir jos gaminti Nelsono zrazai

Nidos receptas: istoriniai Nelsono zrazai

Mėsos kukuliai

Rudeniškai vakarienei – patiekalas iš maltos mėsos: 3 receptai

„Karantino kuchnia“: triušiena vyno, česnakų ir grietinės padaže

„Karantino kuchnia“: triušis vyno, česnakų ir grietinės padaže (tinka ir vištai)

Traškūs jautienos gabaliukai keptuvėje

Greitai vakarienei – traški ir gardi rytietiško stiliaus jautiena keptuvėje