Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2021-11-26 16 val.
Kepta antis

Apšilimas prieš šventes: paeksperimentuokite su kalėdinės anties receptais

Perlinių kruopų troškinys

Išbandykite: sotus ir skanus perlinių kruopų, kiaulienos ir baklažanų troškinys

„Stroganov“

Ekspertė – apie befstrogeno kilmę ir kaip jį skaniai paruošti namie

Triušienos maltinukai su džiovintais pomidorais ir grikiais

„Aurimėlio virtuvė“: triušienos maltinukai su džiovintais pomidorais ir grikiais

Vištienos, ryžių ir daržovių sriuba

Vėsiai dienai – paprasta, skani ir soti vištienos ir ryžių sriuba

Kepti kiaulienos šonkauliai

Gardūs rudeniški patiekalai iš kiaulienos šonkaulių: 3 receptai

Ingrida Špakovskaja

Pas svetinguosius karaimus – ne tik kibinų: ką dar gardaus jie deda ant stalo?

Violeta Tarasovienė, Vilius Tarasovas

„Tarasovų virtuvėje“ itališkas „braciola“: mėsos suktinukai su makaronais

Vištienos sultinys

Ekspertė – apie kokybiško sultinio paslaptis: kaip jį virti ir kiek galima laikyti