Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2021-12-11 9 val.
Vylius Blauzdavičius

Mėsos ir grilio žinovas V.Blauzdavičius: „Didžiausia klaida kepant mėsą – skubėjimas“

“Dešrainė”

Savaitės vieta: „Dešrainė“ čirškina dešreles iš Vienos, o valgytojai grįžta vėl ir vėl

Troškinti veršienos maltinukai

„Aurimėlio virtuvė“: troškinti veršienos maltinukai

Violeta Tarasovienė, Vilius Tarasovas

„Tarasovų virtuvėje“ – sotus piemenėlių pyragas su mėsa ir bulvių koše

Karkutės, troškintos BBQ padaže: prieš ir po

„Aurimėlio virtuvė“: karkutės, troškintos BBQ padaže

Kepta antis

Apšilimas prieš šventes: paeksperimentuokite su kalėdinės anties receptais

Perlinių kruopų troškinys

Išbandykite: sotus ir skanus perlinių kruopų, kiaulienos ir baklažanų troškinys

„Stroganov“

Ekspertė – apie befstrogeno kilmę ir kaip jį skaniai paruošti namie

Triušienos maltinukai su džiovintais pomidorais ir grikiais

„Aurimėlio virtuvė“: triušienos maltinukai su džiovintais pomidorais ir grikiais