Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2022-01-13 15 val.
Nida Degutienė ir jos keptas kiaulienos išpjovos vainikas

Nidos receptas: kalėdinis kiaulienos išpjovos vainikas

Kepamas kalakutas

10 patarimų renkantis paukštį Kalėdų stalui: kokio dydžio, kiek ir kaip kepti?

Jautiena su „Béarnaise“ padažu

Ekspertas – apie jautieną: kokia dalis kokiam patiekalui tinka. Receptai

Virtas jaučio liežuvis

Puikiai tiks šventėms: žiemos prieskoniais gardintas virtas jaučio liežuvis

Vylius Blauzdavičius

Mėsos ir grilio žinovas V.Blauzdavičius: „Didžiausia klaida kepant mėsą – skubėjimas“

“Dešrainė”

Savaitės vieta: „Dešrainė“ čirškina dešreles iš Vienos, o valgytojai grįžta vėl ir vėl

Troškinti veršienos maltinukai

„Aurimėlio virtuvė“: troškinti veršienos maltinukai

Violeta Tarasovienė, Vilius Tarasovas

„Tarasovų virtuvėje“ – sotus piemenėlių pyragas su mėsa ir bulvių koše

Karkutės, troškintos BBQ padaže: prieš ir po

„Aurimėlio virtuvė“: karkutės, troškintos BBQ padaže