Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2022-02-02 16 val.
Čili troškinys

12 patiekalų su malta jautiena darbo dienos vakarienei

„Netikras zuikis“ iš vištienos

Kepame netikrą zuikį: 8 receptai kasdienei vakarienei ar savaitgalio pietums

Vištienos kepsnys „Astra“

„Aurimėlio virtuvė“: legendinis vištienos kepsnys „Astra“

Mėsainis

Puikių mėsainių paslaptys ir 3 receptai: klasikinis, gurmaniškas ir sveikuoliškas

Šnicelis

Eksperto patarimai, kaip paruošti gardų šnicelį, ir klasikinis receptas

Nida Degutienė ir jos keptas kiaulienos išpjovos vainikas

Nidos receptas: kalėdinis kiaulienos išpjovos vainikas

Kepamas kalakutas

10 patarimų renkantis paukštį Kalėdų stalui: kokio dydžio, kiek ir kaip kepti?

Jautiena su „Béarnaise“ padažu

Ekspertas – apie jautieną: kokia dalis kokiam patiekalui tinka. Receptai

Virtas jaučio liežuvis

Puikiai tiks šventėms: žiemos prieskoniais gardintas virtas jaučio liežuvis