Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2022-06-16 18 val.
vasariški padažai

Tobulai skani grilinta mėsa: 3 vasariški padažai, kurie nustebins

Sraigės formos balandėliai su triušiena

„Aurimėlio virtuvė“: sraigės formos balandėliai su triušiena

Mongoliška jautiena

Egzotiška, bet paprasta: mongoliška kepta jautiena su brokoliais ir paprikomis

Kalakutienos kukuliai

Minkštučiai, sultingi kalakutienos kukuliukai su avinžirnių garnyru

„Lėtai“ kepta jautiena

Savaitgalio meniu jautienos mėgėjams: nuo sultingų paplotėlių mėsainiams iki troškinių

Kur Vilniuje ieškoti tikro plovo?

4 vietos, kur Vilniuje verta keliauti valgyti plovo

Kepti lipnūs sparneliai

Neįmanoma atsispirti: kepti lipnūs vištų sparneliai

Lengvučiai vištienos kotletukai

„Aurimėlio virtuvė“: lengvučiai vištienos kotletukai, kurie ypač patiks vaikams

Žolelėse marinuotas keptas viščiukas

Tiks savaitgaliui ar Velykų stalui: keptas viščiukas žalumynų marinate