Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2022-06-24 13 val.
Vylius Blauzdavičius

Grilio eksperto Vyliaus Blauzdavičiaus patarimai: ant ko, kaip ir kiek kepti?

Grilinimas vasaros metu

Amžini grilio klausimai – trumpai ir aiškiai: kad kepimas lauke praeitų be dramų

Vištienos kukuliukai

Išbandykite: lengvučiai ir skanūs graikiški vištienos kukuliukai

Vištienos šašlykas

Išbandykite: neeilinis vištienos šašlykas gausios prieskonių puokštės gerbėjams

vasariški padažai

Tobulai skani grilinta mėsa: 3 vasariški padažai, kurie nustebins

Sraigės formos balandėliai su triušiena

„Aurimėlio virtuvė“: sraigės formos balandėliai su triušiena

Mongoliška jautiena

Egzotiška, bet paprasta: mongoliška kepta jautiena su brokoliais ir paprikomis

Kalakutienos kukuliai

Minkštučiai, sultingi kalakutienos kukuliukai su avinžirnių garnyru

„Lėtai“ kepta jautiena

Savaitgalio meniu jautienos mėgėjams: nuo sultingų paplotėlių mėsainiams iki troškinių