Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2022-10-09 19 val.
Lietinių blynelių „lazanija“ su malta triušiena

„Aurimėlio virtuvė“: lietinių blynelių „lazanija“ su malta triušiena

Nida Degutienė ir jos ruoštas patiekalas

Nidos receptas: vienoje keptuvėje – vištiena, ryžiai, dešra ir paprikos

Keptas glazūruotas kumpis

Vakarienei, pietums, o gal rytojaus sumuštiniams: keptas medumi glazūruotas kumpis

Daržovių apkepas

Paskutinio vasaros savaitgalio valgiaraštis: įdarbinkime ir grilį, ir sezonines gėrybes

Kepsniai su bulvytėmis ir šparaginėmis pupelėmis

Savaitgalio valgiaraštis: pavalgykime skaniai ir paprastai. 30 receptų

Zrazai gali būti ruošiami ir kaip vienas vyniotinis

Šventiniam savaitgaliui – karališkas zrazų receptas ir patarimai, kaip juos ypatingai paruošti

Moteris valgo veganišką burgerį

Veganai: etiškas sprendimas – ne jautieną keisti vištiena, bet valgyti mažiau mėsos

Savaitgalio valgiaraštis

Santūriai šilto savaitgalio valgiaraštis: nuo braškių salotų iki turkiškos picos

Šašlykai

5 vietos, kur Vilniuje verta keliauti valgyti šašlykų