Naujienos ankstesnės nei 2024-03-13 16 val.
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama

Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?

Tradicinis karbonadas

Tradicinis karbonadas: prisiminkit ir gaminkit!

Rūkyti mėsos gaminiai

Prekybą mėsa vysčiusi tauragiškių šeimyna nuslėpė 168 tūkst. eurų pajamų

Kiaulienos išpjovos kepsniukai

Kiaulienos išpjovos kepsniukai su karamelizuotais svogūnais, abrikosais ir slyvomis

Kotletai

Pietums kepkit kotletukus: pirštus apsilaižysit!

Kiaulienos kukuliukai

Puikieji kukuliukai: daugiau skonio suteiks nekasdieniai prieskoniai ir padažas

Guliašas

Karališkas guliašas: patarimai, kaip paruošti ypatingą, ir klasikinis receptas

Kepta vištiena, gardinta „Chmeli Suneli“

Išbandykite: kepta vištiena, gardinta prieskonių mišiniu „Chmeli suneli“

Kotletukai su morkomis ir paprikomis

Vakarienei – daržovėm įdaryti kotletukai. Jų likučiai tiks ir ryto sumuštiniams