Mėsos vyniotinis

Visos temos
Mėsos vyniotinis jelena-rimaviciene.blogspot.com nuotr./Mėsos vyniotinis

Mėsos vyniotinis – pavadinimas atspindi senąjį tradicinį lietuvišką receptą, pagal kurį gaminiui naudojama neriebi mėsa, pagardinta natūraliais prieskoniais. Suformuotas gaminys išverdamas.

Kiaulienos vyniotinis

Sukame mėsos vyniotinį šventiniam stalui: patarimai ir itin paprastas receptas

Itališkas šoninės vyniotinis „Porchetta“

Karališkas šoninės vyniotinis iš „Aurimėlio virtuvės“ nepadarys gėdos jokia proga

Antis, įdaryta obuoliais

Skaniausios šv. Velykos pagal „Kadaginę“: kas turi atsirasti ant šventės stalo?

Ispaniškas kalakutienos vyniotinis

Pasaulis lėkštėje: ispaniškas kalakutienos vyniotinis, puikiai tinkantis Velykoms

Patiekalų Velykų stalui duetas

Velykų stalui – jautienos vyniotinis ir purus, drėgnas citrininis keksas

Skilandis – rūkytas

Rūkytų mėsos gaminių parduotuvė „Kadaginė“ kviečia drauge ruošti Velykų stalą

Vytaras Radzevičius ir jo keptas kalakuto krūtinėlės vyniotinis

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: kalakuto krūtinėlės vyniotinis su spanguolėmis ir riešutais

Kumpio terinas su kiaušiniais ir morkomis

Rimti užkandžiai Velykų stalui: paštetai, netikri zuikiai, mėsos vyniotiniai

Kalėdinis kiaulienos terinas

Šventiniam stalui – mėsos paštetai, vyniotiniai ir terinai: 15 receptų