Midus

Visos temos
Midus Midus

Midus – fermentuotas alkoholinis gėrimas, gaminamas iš vandeniu atskiesto medaus, rauginamo su vyno mielėmis.

Vyno dienų paroda Litexpo.
Reklama

Mažieji Lietuvos vyndariai ir midudariai vienijasi „Vyno dienose“

Trečios kartos midininkas Erikas samdo ir kaimo vaikus: už pienių žiedų kilogramą moką eurą

Erikas ir Jūratė gamina gėrimą, kurį skanavo dar Vytautas Didysis – išgauna net agurkinį skonį

LDK pietūs su V.Petkūniene

Įdomybės iš protėvių virtuvės: kodėl šakutė turi bent 3 dantukus, o sveikindami susidaužiame taurėmis?

Vienas Kinijos bankas siūlo automatiškai pervesti didžiąją dalį vyro uždarbio į žmonos sąskaitą

Populiarinti lietuvišką midų ir putojantį vyną Kinijoje ir JAV – 1,6 mln. eurų

Tomo Rimvydžio tortas

„100 tortų Lietuvai“: „Ertlio namo“ grikių tortas su midumi, ožkos sūriu ir migdolais

Gintaras Vaičekauskas

Gintaras Vaičekauskas: Grįžta knygnešių laikai?

Medus

Dėkokime vasarai: medaus kainos smaližių nedžiugins