Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2020-10-06 7 val.
Beatos Nicholson naminė duona

Laikas naminei duonai: nuo greito varianto su kepimo milteliais iki mielinės

Duona

Namuose ir kepyklose kepama duona: į ką svarbu atkreipti dėmesį?

Fermentacija alaus gamybos metu

Alkoholio varykla žarnyne. Skamba smagiai? Bet tikrai taip nėra

Pjaustoma duona

Kepame duoną: nuo tradicinės ruginės iki greitai kildytos šviesios. 20 receptų

Duona

Mitybos specialistė apie mieles duonoje: ar tikrai kenkia figūrai?

Mielinis suktinis su uogiene

Savaitgalio pasilepinimui – purūs kepiniai, pasakiškai derantys su šviežia uogiene

Vilniuje prasidėjo „Vilniaus alaus festivalis“

Alaus neketinama atsisakyti net Marse

Mielinės bandelės

Turintiems daugiau kantrybės: 10 kepinių iš mielinės tešlos receptų

Mielės

Alytaus pataisos namuose pričiuptas ventiliacijos meistras, nešęs kaliniams „sausą davinį“