„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Migdolų pienas

Visos temos

Migdolų pienas – gėrimas, gaminamas iš vandenyje sumaltų migdolų. Naudojamas kaip pieno pakaitalas, populiarus veganiškoje arba pienui alergiškų žmonių mityboje. Nuo seno vartojamas Artimuosiuose Rytuose ir Vakarų Europoje.

Rosite Kanapeckaitė apie pieno pakaitalus

R.Kanapeckaitė apie augalinių pienų iliuziją: ar bent kas nors skaitė jų sudėtis?

Šeimos Kūčių stalas

Seniausias ir lietuviškiausias Kūčių patiekalas: jį valgė ir turtuoliai, ir vargšai

Šeimos Kūčių stalas

Seniausias ir lietuviškiausias Kūčių patiekalas: jį valgė ir turtuoliai, ir vargšai

Kuo skiriasi augalinis ir karvės pienas
Reklama

Kuo skiriasi karvės pienas nuo augalinio: saldainyje „Kregždutė“ kregždutės nėra – taip ir čia

Indrė Pepcevičiūtė ir Gintarė Jonaitytė

„Rūpinkis savimi“: kuo naudingi žalieji kokteiliai, ar galima jų padauginti, kas gali juos sugadinti?

Įvairių rūšių augalinis pienas

V.Kurpienė apie augalinės kilmės „pieną“: kuris turi daugiausia baltymų, o kuris – mažai kalorijų?

Vištienos troškinys

Riešutai vertingesni nei mėsa? Gydytoja: mėsa rūgština mūsų organizmo pH

Sausų pusryčių įvairovė

Sausi pusryčiai: kada tai geras pasirinkimas rytui, o kada – desertas? Naudingi patarimai

Augalinis pienas – tik pakaitalas ar naudingas ir maistingas produktas?

Augalinis pienas – tik pakaitalas ar naudingas ir maistingas produktas?