Migdolų pienas

Visos temos

Migdolų pienas – gėrimas, gaminamas iš vandenyje sumaltų migdolų. Naudojamas kaip pieno pakaitalas, populiarus veganiškoje arba pienui alergiškų žmonių mityboje. Nuo seno vartojamas Artimuosiuose Rytuose ir Vakarų Europoje.

Glotnučiai

Pavasario pažiba: baltymų šaltinis iš 3 paprastų ingredientų

Rosite Kanapeckaitė apie pieno pakaitalus

R.Kanapeckaitė apie augalinių pienų iliuziją: ar bent kas nors skaitė jų sudėtis?

Šeimos Kūčių stalas

Seniausias ir lietuviškiausias Kūčių patiekalas: jį valgė ir turtuoliai, ir vargšai

Šeimos Kūčių stalas

Seniausias ir lietuviškiausias Kūčių patiekalas: jį valgė ir turtuoliai, ir vargšai

Kuo skiriasi augalinis ir karvės pienas
Reklama

Kuo skiriasi karvės pienas nuo augalinio: saldainyje „Kregždutė“ kregždutės nėra – taip ir čia

Indrė Pepcevičiūtė ir Gintarė Jonaitytė

„Rūpinkis savimi“: kuo naudingi žalieji kokteiliai, ar galima jų padauginti, kas gali juos sugadinti?

Įvairių rūšių augalinis pienas

V.Kurpienė apie augalinės kilmės „pieną“: kuris turi daugiausia baltymų, o kuris – mažai kalorijų?

Vištienos troškinys

Riešutai vertingesni nei mėsa? Gydytoja: mėsa rūgština mūsų organizmo pH

Sausų pusryčių įvairovė

Sausi pusryčiai: kada tai geras pasirinkimas rytui, o kada – desertas? Naudingi patarimai