Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2019-10-23 16 val.
„La pasta“ kasdienybė: 18 tonų miltų, tūkstančiai porcijų ir neblėstanti meilė makaronams

„La pasta“ kasdienybė: 18 tonų miltų, tūkstančiai porcijų ir neblėstanti meilė makaronams

Duona

Biomedicinos mokslų daktarė pataria, kaip pasirinkti duoną: kodėl duona be linų sėmenų sveikesnė

Knygos „Kepiniai be glitimo“ pristatymas

3 kepiniai iš retesnių rūšių miltų: blyneliai, keksiukai ir picos paplotėlis

Duonos sluoksniuotinis su kalakutiena ir keptomis daržovėmis

Tyrimas: lietuviai duonos neišsižada, kasdien vidutiniškai suvalgo 3 riekes

Su raugu kepta šviesi duona

Populiarėja su raugu kepta duona: kuo ji kitokia nei mielinė?

Tešla tepama karamele

Ištaisykite klaidas: 12 patarimų, kurie pravers naminių desertų kepėjams

Žymių moterų pristatyti originalūs blynai

Žymių moterų receptai Užgavėnėms: avokadų blynai su nesaldžiais priedais ir japoniški siūbuojantys blyneliai

Tradiciniai kūčiukai

Tradiciniai kūčiukai: svarbūs patarimai, skirtingų receptų duetas ir etnologės komentaras

Pjaustoma duona

Kepame duoną: nuo tradicinės ruginės iki greitai kildytos šviesios. 20 receptų