„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Mišrainė

Visos temos
Mišrainė Ryžių mišrainė

Mišrainė – šaltasis patiekalas, ruošiamas maišant įvairias susmulkintas daržoves su kitais maisto produktais ir užpilamas padažu.

 

Daržovių mišrainė

Gardžiausia žiemai daržovių mišrainė su garstyčiomis

Odetos močiutės mišrainė

Močiutės mišrainė: Odeta pasidalino skaniausiu receptu

Silkės tortukas iš „Aurimėlio virtuvės“

Ne tik skanus, ber ir gražus Aurimėlio silkės tortukas

Sluoksniuota vištienos mišrainė iš „Aurimėlio virtuvės“

Sluoksniuota vištienos mišrainė iš „Aurimėlio virtuvės“: skanesnės neragavote!

Balta mišrainė

Dietistė V.Kurpienė: „Baltąją mišrainę galite paruošti sveikiau“

Citrusų, keptų burokėlių su sūriu salotos

12 nuostabių salotų su burokėliais receptų: dera su vaisiais, sūriu, mėsa

Porų, obuolių ir kiaušinių salotos

Soti kiaušinių mišrainė, kuriai gaivumo suteiks obuoliai. Tiks ir kaip užtepas

Burokėlių ir avinžirnių mišrainė

Soti ir nekaloringa burokėlių ir avinžirnių mišrainė: šaldytuve išliks gera kelias dienas

Daržovių ir avinžirnių mišrainė su tunu

Daržovių ir avinžirnių mišrainė su konservuotu tunu: sotu, tad tiks ir pietums