Mocarela

Visos temos
Mocarela Mocarela

Mocarela  – šviežių sūrių rūšis, gaminama pietų Italijoje. Šio sūrio gamybai naudojamas sukimo ir pjaustymo metodas.

Banano ir riešutų sviesto sumuštinis

Trys idėjos pavakariams: saldus sumuštinis ir dvejos skirtingos salotos

Perlinių kruopų salotos su pomidorais ir mocarela

Perlinių kruopų salotos su pomidorais ir mocarela

Mocarela su keptais pomidorais

Mocarela su keptais pomidorais: liežuvį prarysit

Persimonų salotos

Persimonų salotos su mocarela: gaivus ruduo jūsų lėkštėje

Marinuota mocarela

Rasa dalinasi gardaus užkandžio receptu: skanutėliai marinuoti mocarelos kąsneliai

Sūris

Sūrio mėgėjams: kaip „geltonoji svajonė“ veikia jūsų kūną, jei valgot kasdien?

Salotos su mocarela

Vištienos salotos su mocarela – puikiai tiks pietums ar vakarienei

Nesaldžios mielinės bandelės

Idealiai tiks priešpiečiams: susuktos bandelės su sūriu, pomidoriukais ir pesto

Gražgarsčių su avokadais ir mocarela salotos

Nekaloringos salotos, kuriose dera gražgarstės, pomidorai, avokadai ir mocarela