Mocarela

Visos temos
Mocarela Mocarela

Mocarela  – šviežių sūrių rūšis, gaminama pietų Italijoje. Šio sūrio gamybai naudojamas sukimo ir pjaustymo metodas.

Mocarela su keptais pomidorais

Mocarela su keptais pomidorais: liežuvį prarysit

Persimonų salotos

Persimonų salotos su mocarela: gaivus ruduo jūsų lėkštėje

Marinuota mocarela

Rasa dalinasi gardaus užkandžio receptu: skanutėliai marinuoti mocarelos kąsneliai

Sūris

Sūrio mėgėjams: kaip „geltonoji svajonė“ veikia jūsų kūną, jei valgot kasdien?

Salotos su mocarela

Vištienos salotos su mocarela – puikiai tiks pietums ar vakarienei

Nesaldžios mielinės bandelės

Idealiai tiks priešpiečiams: susuktos bandelės su sūriu, pomidoriukais ir pesto

Gražgarsčių su avokadais ir mocarela salotos

Nekaloringos salotos, kuriose dera gražgarstės, pomidorai, avokadai ir mocarela

Naminė pica

10 auksinių patarimų naminės picos kepėjams. Picerijas galėsit pamiršti!

Keptos mocarelos lazdelės

Neįmanoma atsispirti: keptos mocarelos lazdelės, tąsios viduje, traškios išorėje