Naujienos ankstesnės nei 2021-12-29 15 val.
Meduolių, obuolių ir karamelės desertas

Smaližiai, sukluskite! Tik jums skirtas meduolių, obuolių ir karamelės desertas

Brandintos jautienos paruošimas NORFOJE

Antro šviežumo nebūna: ekspertas pataria, kaip išsirinkti kokybišką mėsą

Praspaliausko receptų filmavimas “Amandus” restorane

D.Praspaliauskas pristato: Kūčių silkė su avokadu ir saulėgrąžomis

Deivydas Praspaliauskas

Lėtas virimas žemoje temperatūroje: ypatingo skonio patiekalai kiekvienam

dpraspaliauskas-atskleide-kaip-paruosti-zuvi-lyg-restorane

D.Praspaliauskas atskleidė, kaip paruošti žuvį lyg restorane

„Rivonos“ mėsinėje gaminami gardumynai

Šventines „Rivonos“ mėsinės naujienas įvertins net didžiausi gurmanai

Riešutų pyragas

Kalėdinis riešutų pyragas: kepame jau dabar!

Jautiena

Skaniau nei restorane: aukščiausios kokybės jautienos kepsnį galite išsikepti namuose