Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2019-07-05 15 val.
Renata Ničajienė ir jos keptos bandelės

Renatos Ničajienės „Sezoninių skanumynų istorijos“: bandelės su cinamonu, praturtintos moliūgais

Moliūgų dekoras

Gydytojas rekomenduoja: valgydami daugiau moliūgų sumažinsite pavojingų ligų riziką

auGalingi patiekalai

auGalingas pirmadienis: moliūgų humusas su kariu ir aguoninis pyragas

Dangira Šimašiutė ir jos kepta pynė su moliūgais, feta ir spanguolėmis

Knygos „Prancūzijos virtuvė“ autorės receptas: pikantiška pynė su moliūgais, feta ir spanguolėmis

Patiekalų duetas savaitgaliui

Savaitgaliui – rafinuotų patiekalų pora: vištiena su keptu moliūgu ir skanėstas su vyšniomis

Moliūgai

Iš moliūgų – ir vegetariški kepsniai, ir natūralūs saldainiai

auGalingi patiekalai: sriuba ir skrebutis

auGalingas pirmadienis: moliūgų sriuba ir skrebučiai su avokadais ir moliūgų sėklomis

Nida Degutienė ir jos virta sriuba

Nidos receptas: prancūziška keptų moliūgų sriuba

Keksas su moliūgais

Pasakiškas keksas su moliūgais, medumi ir migdolais