Morkos

Visos temos
Morkos Morkos

Morkos – daržovė. Šiuose šakniavaisiuose randama iki 2 proc. cukraus, 6,5 proc. kitų angliavandenių, baltymų, o taip pat mineralinių medžiagų, kuriose yra karotino, virstančio organizme vitaminu A, taip pat yra B grupės vitaminų bei vitamino C.

Morkų tortas

Kvapnus morkų tortas su puriu kremu

Daržovių karis

Maisto tinklaraštininkė rudeninę harmoniją lėkštėje siūlo susikurti gaminant veganišką troškinį

Keptos morkos

Česnakinės keptos morkytės su permazanu

Virti šparagai

5 produktai, kurie yra sveikesni termiškai apdoroti nei žali

Korėjietiškos morkos

Prancūzų pamėgtos morkų salotos, kurios taps jūsų vizitine kortele

Keptos morkos su chermula ir kuskusu

Keptos morkos su kuskusu ir čermula padažu: sužavės!

Cukinijų ir morkų keksiukai

Cukinijų ir morkų keksiukai: tiesiog tirpsta burnoje

Morkų salotos

Morkų salotos su kalendromis ir saulėgrąžomis

Morkų pyragas

Purus ir drėgnas morkų pyragas: kiekvieno smaližiaus svajonė