Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2019-06-20 17 val.
Alaus someljė Vidmantas Čičelis

Vaisiai, uogos ir daržovės alaus gamyboje: nuo vyšnių iki pomidorų ar burokėlių

25196607_l

Pagirias bus galima pamiršti: mokslininkai sukūrė alkoholio pakaitalą

Vidmantas Čičelis

„Vilkmergės“ alaus someljė Vidmantas Čičelis – apie alaus tendencijas pasaulyje: kas jas diktuoja?

Masinis nealkoholinio alaus skonio tyrimas įsibėgėja: užtikrintai pirmauja „Kalnapilis“

Masinis nealkoholinio alaus skonio tyrimas įsibėgėja: užtikrintai pirmauja „Kalnapilis“

„Vilkmergės nealkoholinis“ alus

Nuo salyklo iki vaišių stalo: protėvių išsaugotos alaus gamybos tradicijos ir taisyklės

„Švyturys GO“ – mėgstamiausias nealkoholinis alus Lietuvoje
Reklama

„Švyturys GO“ – mėgstamiausias nealkoholinis alus Lietuvoje