Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2021-01-27 10 val.
Sviestinė tešla

Prabangiam skoniui – sviestas: kad išeitų tešla, o ne „buza“, reikia jausmo

Reginos obuolių pyragas

Reginos obuolių pyragas neturi lygių: įsitikinkite patys

Kriaušių pyragas su šokoladu

Jaukiam vakarui – pasakiškas Petro pyragas su kriaušėmis ir šokoladu

Sviestas

Pagiriamasis žodis sviestui: kodėl ypač naudingas šiuo metu

Naminiai mėsainiai

Grilio dūmą „pagavusi“ smulkinta kiaulienos mėsa kvepia kasdienybės švente

Šaltiena

Odė šaltienai: skaidrumo paslaptis ir originalus būdas sugaudyti riebalus

Šašlykai

Ar pelnytai kiaulienos sprandinė tituluojama kepsnių karaliene?

Šviežia kiauliena

Sumani virtuvė: šaldyti šviežią mėsą, pusfabrikatį ar jau pagamintą patiekalą?

Kiaulienos kepsnys

Kiaulieną valgome kasdien, bet žinome apie ją ne viską