Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2021-11-09 18 val.
Deivydas Praspaliauskas

Garsiąją burokėlių duoną D.Praspaliauskas kepa su kefyru

Kokosiniai varškėčiai

Tobula vakarienė: kokosiniai Oksanos varškėčiai be glitimo

Deivydo Praspaliausko receptai

D.Praspaliauskas rekomenduoja: riešutų svieste karamelizuoti ananasai

Moliūgų ir varškės apkepas

Moliūgų ir varškės apkepas smaguriams: liežuvį galima praryti

Deivydo Praspaliausko rekomenduojama „Piemenėlio Excellence“ pieno produktų linija

Ieškantiems išskirtinės kokybės pieno produktų – nauja „Piemenėlio Excellence” linija

Iš pieno plaukęs Reginos ,,Apmegztas tortas''

Iš pieno plaukęs Reginos ,,Apmegztas tortas''

Deivydas Praspaliauskas rekomenduoja: sūdytos lašišos užkandis

D.Praspaliauskas rekomenduoja: sūdytos lašišos užkandis

Bulviniai blynai su baravykais grietinėlės padaže

Bulviniai blynai su baravykais grietinėlės padaže