Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2021-10-23 11 val.
Deivydo Praspaliausko receptai

D.Praspaliauskas rekomenduoja: grietinėlėje troškinti sultingi jautienos kotletukai

Deivydas Praspaliauskas

Sviesto gabalėlis šefo rankose padeda sukurti šedevrus

Moliūgo, bulvių ir varškės plokštainis

Dianos „paturbintas“ bulvių apkepas: du ingredientai suteikia tiesiog šilkinį skonį

Konkursas „Piemenėlio skanėstai“

Konkursas „Piemenėlio skanėstai“: kviečiame dalintis receptais!

UAB „Rivona“ pieninė

Į „Rivonos“ pieninę investuoti milijonai – aukščiausiai produktų kokybei užtikrinti

Deivydo Praspaliausko rekomenduojama „Piemenėlio Excellence“ pieno produktų linija

Su meile gaminami pieno produktai užkariavo garsaus šefo širdį

„Norfa“ kartu su Deivydu Praspaliausku: ravioliai su grietinėle ir špinatų padažu

D.Praspaliauskas rekomenduoja: ravioliai su grietinėle ir špinatų padažu

„Norfa“ kartu su Deivydu Praspaliausku: bulvių sriuba su saliamiu ir grietinėle

„Norfa“ kartu su Deivydu Praspaliausku: bulvių sriuba su saliamiu ir grietinėle

MVI_9339.00_05_05_08.Still001

Reportažas iš „Rivonos“ mėsinės: dešreles čia gamina naujausių technologijų įrengimai