Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2021-11-12 18 val.
Virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas ir jo desertai

D. Praspaliauskas rekomenduoja: dangiškai gardūs šokoladiniai pyragaičiai

Šiauliai

Įvedus karantiną Latvijoje, Šiaulių prekybos centre – latvių antplūdis

Sūrio ir varškės vafliai

„Rimti“ Oksanos vafliai: su varške, fermentiniu sūriu ir ciberžole

Moliūgo pyragas

Tobulas moliūgų pyragas: minkštas, drėgnas, ne per saldus

Deivydas Praspaliauskas

Garsiąją burokėlių duoną D.Praspaliauskas kepa su kefyru

Kokosiniai varškėčiai

Tobula vakarienė: kokosiniai Oksanos varškėčiai be glitimo

Deivydo Praspaliausko receptai

D.Praspaliauskas rekomenduoja: riešutų svieste karamelizuoti ananasai

Moliūgų ir varškės apkepas

Moliūgų ir varškės apkepas smaguriams: liežuvį galima praryti

Deivydo Praspaliausko rekomenduojama „Piemenėlio Excellence“ pieno produktų linija

Ieškantiems išskirtinės kokybės pieno produktų – nauja „Piemenėlio Excellence” linija