Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2021-12-29 15 val.
Meduolių, obuolių ir karamelės desertas

Smaližiai, sukluskite! Tik jums skirtas meduolių, obuolių ir karamelės desertas

Brandintos jautienos paruošimas NORFOJE

Antro šviežumo nebūna: ekspertas pataria, kaip išsirinkti kokybišką mėsą

Praspaliausko receptų filmavimas “Amandus” restorane

D.Praspaliauskas pristato: Kūčių silkė su avokadu ir saulėgrąžomis

Deivydas Praspaliauskas

Lėtas virimas žemoje temperatūroje: ypatingo skonio patiekalai kiekvienam

dpraspaliauskas-atskleide-kaip-paruosti-zuvi-lyg-restorane

D.Praspaliauskas atskleidė, kaip paruošti žuvį lyg restorane

Nostalgiški mamos sausainiai

Nostalgiški mamos sausainiai – prieškalėdinė meditacija virtuvėje

Praspaliausko receptų filmavimas “Amandus” restorane

Šventės gardžiau: užkandis su rūkytomis krevetėmis pagal D.Praspaliauską

Kalėdiniai sausainiai

Lengvai pagaminami kalėdiniai sausainiai – puiki dovana bičiuliams

Blynai su obuoliais

Šventinis blynas su obuoliais, pakylėjantis iki dangaus