Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2021-12-30 17 val.
Į „Akropolį“ plūstelėjo pirkėjai prieš įsigaliojant griežtesniems karantino reikalavimams

Kaip sausio 1-ąją dirbs parduotuvės: apsipirkti pavyks ne visur

neprireiks-ne-pusvalandzio-sprandine-grietineles-ir-spinatu-padaze

Neprireiks nė pusvalandžio: sprandinė grietinėlės ir špinatų padaže

Meduolių, obuolių ir karamelės desertas

Smaližiai, sukluskite! Tik jums skirtas meduolių, obuolių ir karamelės desertas

Brandintos jautienos paruošimas NORFOJE

Antro šviežumo nebūna: ekspertas pataria, kaip išsirinkti kokybišką mėsą

Praspaliausko receptų filmavimas “Amandus” restorane

D.Praspaliauskas pristato: Kūčių silkė su avokadu ir saulėgrąžomis

Deivydas Praspaliauskas

Lėtas virimas žemoje temperatūroje: ypatingo skonio patiekalai kiekvienam

dpraspaliauskas-atskleide-kaip-paruosti-zuvi-lyg-restorane

D.Praspaliauskas atskleidė, kaip paruošti žuvį lyg restorane

Nostalgiški mamos sausainiai

Nostalgiški mamos sausainiai – prieškalėdinė meditacija virtuvėje

Praspaliausko receptų filmavimas “Amandus” restorane

Šventės gardžiau: užkandis su rūkytomis krevetėmis pagal D.Praspaliauską