Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2024-05-27 8 val.
Mėsa šaldiklyje.
Reklama

Šaldiklis – draugas ir priešas? Patarimai ko vengti, kad mėsa išsaugotų savo gerąsias savybes

„Rivonos“ mėsinės produkcija / Teodoro Biliūno nuotr.
Reklama

Be jokių nuolaidų kokybei: „Norfos“ natūraliai rūkyti mėsos gaminiai palankesni sveikatai

„Rivonos“ kepyklos gaminiai / Eriko Ovčarenko nuotr.
Reklama

Kasdieniam stalui – natūralaus raugo duona, šventėms – nostalgiški tortai ir pyragai

Tėtis apsipirkinėja su dukra.
Reklama

Produktų šviežumas „Norfos“ lentynose – kas tai garantuoja?

Moteris gamina maistą.
Reklama

Ypatingas mėsos paruošimo būdas leidžia mėgautis puikiais patiekalais be vargo

Šaltibarščiai
Reklama

Siurprizas pasitinkant šaltibarščių sezoną – naujo skonio marinuoti burokėliai

Kai nėra laiko ar ūpo gaminti.
Reklama

Kai nėra laiko ar ūpo gaminti: kelios minutės – ir naminis maistas jau ant stalo

Šaltiena
Reklama

Sveikiems sąnariams ir gražiai odai – šaltienos gabalėlis su natūralaus kolageno užtaisu

Jautienos troškinys
Reklama

Nuo troškinio iki didkepsnio: kaip išsirinkti tinkamą jautienos dalį?