Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Omletas

Visos temos
Omletas Neringos Kalasauskaitės nuotr./Omletas su bulvėmis

Omletas – keptas patiekalas, gaminamas iš kiaušinių. Gali būti natūralus (su vandeniu, pienu arba grietinėle) ir su įvairiais priedais (dešra, kumpiu, rūkyta šonine, dešrelėmis, pomidorais, žalumynais). Omletas paprastai valgomas pusryčiams. Omletas su uogiene, medumi, riešutais patiekiamas ir kaip saldus patiekalas.

Fritata su kietuoju sūriu ir cukinijomis

Lengvesniems pietums: fritata su kietuoju sūriu ir cukinijomis

Omletas su špinatais

Gardžiausias omletas tinginiams

Itališkas omletas

Savaitgalio pusryčiams – gardus itališkas omletas „frittata“

Kiaušiniai

Medikas atskleidė, kaip paruoštus kiaušinius valgyti sveikiausia: keptus, virtus ar žalius?

Omletas su sūriu

Daug sočiau: purus pusryčių omletas su sūriu

Omletas

Tobuliems savaitgalio pusryčiams – tobulas omletas

Tobula plėšyta kiaušinienė

Tobula plėšyta kiaušinienė

Ispaniškas omletas

Lietuviškam skoniui subalansuotas ispaniškas omletas

Omletas su sūriu

Purūs ir gardūs omletai: 5 idėjos, kurias turite išmėginti

Užsisakykite
15min naujienlaiškius