„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Omletas

Visos temos
Omletas Neringos Kalasauskaitės nuotr./Omletas su bulvėmis

Omletas – keptas patiekalas, gaminamas iš kiaušinių. Gali būti natūralus (su vandeniu, pienu arba grietinėle) ir su įvairiais priedais (dešra, kumpiu, rūkyta šonine, dešrelėmis, pomidorais, žalumynais). Omletas paprastai valgomas pusryčiams. Omletas su uogiene, medumi, riešutais patiekiamas ir kaip saldus patiekalas.

Varškės su razinomis omletas (asociatyvinė nuotr.)

Mėgstate varškę ir kiaušinius? Turime jums pusryčių pasiūlymą

Omletas su voveraitėmis

Orkaitėje keptas omletas su voveraitėmis

Desertiniai omleto suktinukai

Desertiniai omleto suktinukai: būtinai pabandykit!

Ispaniškas omletas

Ispaniškas omletas: sotus pasirinkimas

Fritata su kietuoju sūriu ir cukinijomis

Lengvesniems pietums: fritata su kietuoju sūriu ir cukinijomis

Omletas su špinatais

Gardžiausias omletas tinginiams

Itališkas omletas

Savaitgalio pusryčiams – gardus itališkas omletas „frittata“

Kiaušiniai

Medikas atskleidė, kaip paruoštus kiaušinius valgyti sveikiausia: keptus, virtus ar žalius?

Omletas su sūriu

Daug sočiau: purus pusryčių omletas su sūriu