„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Padažas

Visos temos
Padažas Padažas

Padažas – prie patiekalo derantis skystas ar tirštas maisto produktų ir prieskonių mišinys, savo kvapu, spalva ir skoniu žadinantis apetitą, skirtas padidinti maistinę vertę bei pagardinti. Patiekalas su padažu tampa sultingesnis, išraiškingesnio skonio, maistas lengviau virškinamas.

PADAŽAS – VISI RECEPTAI

Obuolių čatnis

Obuolių čatnis: pakylės iki dangaus!

Pistacijų  pesto padažas

Pistacijų pesto – rafinuotas padažas, pagardinantis bet kokį patiekalą

Donatas Karklius siūlo pasigaminti vasarišką kebabą su tzatziki padažu

Maisto tinklaraštininko idėja savaitgaliui: vasariškas kebabas su tzatziki padažu

Pomidorų ir paprikų čatnis

Skanėstas žiemai: pomidorų ir obuolių padažas

Tahini padažas

Ragina į parduotuves skubiai grąžinti šį pagardą: priežastis – galima mikrobiologinė tarša

Grikiai ir padažas

Prekybos tinklas pirkėjų prašo skubiai grąžinti galimai nesaugų padažą ir grikius: turėkite pirkimo kvitą

Čimičiuri padažas

Čimičiuri – Argentinos pasididžiavimas: padažas, be kurio jūsų vasara nebus visavertė

ASSORTI alyvuogių aliejus ir balzaminis actas
Reklama

Maisto žinovė: padažus nėra lengva išsirinkti tiems, kuriems rūpi, kas valgoma, tačiau saugių alternatyvų yra

Majonezinis padažas

3 padažai: pagaminsite paprastai ir be vargo – nuo naminio majonezo iki pesto