Padažas

Visos temos
Padažas Padažas

Padažas – prie patiekalo derantis skystas ar tirštas maisto produktų ir prieskonių mišinys, savo kvapu, spalva ir skoniu žadinantis apetitą, skirtas padidinti maistinę vertę bei pagardinti. Patiekalas su padažu tampa sultingesnis, išraiškingesnio skonio, maistas lengviau virškinamas.

PADAŽAS – VISI RECEPTAI

Salotos su vištiena

Žaliosios salotos su vištiena ir anakardžių padažu: lengva, o taip gardu

Krevetės, įvyniotos į traškią „kataifi“ tešlą

Krevetės, įvyniotos į traškią „kataifi“ tešlą: skonis tiesiog išvers iš koto

Beata Nicholson

Beata Nicholson dalinasi 2 populiariausių salotų padažų receptais: būtinai pamėginkite

Sumuštinis su jautiena

Sumuštiniai su pikantiška jautiena – negalėsite sustoti

Pita su maltinukais

Pita su maltinukais: vienas malonumas

Užkepti koldūnai grietinėlės ir sūrio padaže

Vaidos užkepti koldūnai grietinėlės ir sūrio padaže: fantastiški

Padažas „Lidl“

Pirkėja pasišlykštėjo: „Lidl“ – padažas „su lervomis“, prekybos tinklas atsiprašo

Pistacijų pesto, pistacijų ir jogurto kremas bei šokoladinis pyragas

Pistacijos – ne tik užkandis: receptai, priversiantys įsimylėti šiuos riešutus

Kepti spagečiai

Orkaitėje kepti spagečiai: naujas itališkos klasikos atspalvis