„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Paelija

Visos temos
Paelija Paelija

Paelija (Paella) – ispanų nacionalinis patiekalas. Į patiekalo sudėtį įeina ryžiai ir jūros gėrybės.

Paelija

3 paelijos receptai, kurie nepaliks abejingų

Darius Glušauskas

Užsukę į Dariaus restoranėlį ant Nemuno kranto galite likti nevalgę: kodėl privaloma paskambinti prieš atvykstant?

Paelija su jūrų gėrybėmis

Paelija su jūrų gėrybėmis: gardus egzotikos prieskonis

Plovas

Savaitgaliui – ryžių patiekalas: nuo greitukų iš Azijos iki kreminio rizoto

Apvalūs ryžiai su įvairiomis daržovėmis ir kiaušiniu

Skaniam savaitgaliui – 15 idėjų, ką naujo ir lengvo pagaminti iš ryžių

Ryžiai

Ryžių rūšių gidas: kaip teisingai išrinkti, virti ir ką skanaus gaminti?

Maistas ar miestas

Testas: Europos miestas ar Europos maistas?

„Paella“ su jūros gėrybėmis ir vištiena

Pasaulis lėkštėje: Ispanijos pasididžiavimas – paelija, jos variantas su vištiena

Ispaniška paelija su jūros gėrybėmis

„O ką skanaus“ receptas: ispaniška paelija su jūros gėrybėmis