„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Parmezanas

Visos temos
Parmezanas Parmezanas

Parmezanas – yra kietasis granuliuotas karvės pieno sūris iš Italijos. Sūris verdamas Emilijos-Romanijos ir Lombardijos regionuose.

Vištiena su parmezano plutele

Vištiena su parmezano plutele ir vasabi pomidorų padažu

Alfo Ivanausko kelionė į kūrybines parmezano dirbtuves Modenoje

Ekskliuzyvinė Alfo ekskursija Italijoje: įspūdinga vieta, kur gaminamas parmezanas, ir puikus receptas

Parmezano forma sveria 50 kg

Ar tikrai itališko parmezano sūrio žymėjimas mikroschemomis leis ir paskiepyti?

Itališka vištiena parmezano trupiniuose

Kepta pamarinuota vištiena su fantastiškai skania sūrio plutele

Parmezano sausainiai su rūkyta paprika

10 patiekalų parmezano mėgėjams: nuo sriubos iki blynelių ir bandelių

Sūrių rinkinys

Verta žinoti: populiarių sūrių gidas ir greitas tinklaraštininkės receptas

Itališkais valgiais ir užkandžiais nukrautas stalas

5 itališki produktai, kurių verta turėti virtuvėje: idėjos, ką su jais ruošti

Tinklaraštininkė Jurgita ir jos keptas apkepas

„Duonos ir žaidimų“ receptas: baklažanų apkepas „parmigiana“

Itališkų patiekalų dvejetas savaitgaliui

Itališkai savaitgalio vakarienei – baklažanai su parmezanu ir nuostabus tiramisu tortas