Pasterizacija

Visos temos

Pasterizacija – konservavimo būdas. Jo metu, šildant maisto produktus, siekiama užmušti ar sustabdyti mikroorganizmų augimą, išlaikant produkto skonį ir savybes. Pagrindinis pasterizacijos tikslas yra prailginti produktų naudojimo laiką, sunaikinat mikroorganizmus.

AB „Pieno žvaigždės“ filialo „Panevėžio pienas“ vyriausioji technologė Dalia Mickeliūnienė
Reklama

Paaiškino, kas yra pasterizacija ir kodėl „perkaitintas“ karvės pienas yra mažiau vertingas?

Kuo skiriasi augalinis ir karvės pienas
Reklama

Kuo skiriasi karvės pienas nuo augalinio: saldainyje „Kregždutė“ kregždutės nėra – taip ir čia

Naujasis koronavirusas

Nepaliauja platinti melagieną, esą koronavirusą sukūrė ir net patentavo prancūzai

Masinė vakcinacija Lentvaryje

Abejones skiepais skleidžia prisidengdami mokslininko L.Pasteuro vardu

Pienas

Sukurta alternatyva pasterizavimui: pienas nesuges kelis mėnesius

Moters veidas

Mitybos specialistė: „Jaunesnę odą galite turėti jau po 28 dienų“

Konservuotos daržovės

Daržovių konservavimo abėcėlė