Patiekalai

Visos temos
Patiekalai Bulviniai rageliai

Patiekalai – bendras pavadinimas, skirtas apibūdinti įvairiems maisto patiekalams. Tai valgis, paruoštas iš kelių ingredientų, ir paprastai skirtas valgyti prie stalo kaip pusryčiųpietųvakarienės dalis.

 

Perlinių kruopų salotos su pomidorais ir mocarela

Perlinių kruopų salotos su pomidorais ir mocarela

Menkės, kalafiorų ir pupelių kotletai

Žuvies kotletukai, kurie pakerės net vaikus

Karštas šokoladas su grietinėle

Be kaltės jausmo: 3 skaniausi receptai Naujųjų metų sutiktuvėms

Odetos pagerintos kopūstų salotos

Odetos pagerintos kopūstų salotos – vienos mėgstamiausių

Įdarytos datulės

Užkandis, kuriam prireiks vos 3 ingredientų – nuostabus skonio užtaisas

Bolivinių balandų blynai su ikrais

Dietistės Ramintos bolivinių balandų blynai su ikrais

Sūrio pyragas su marcipanais

Tobulas šventėms: sūrio pyragas su marcipanais

Balta mišrainė

Lieknėjimo konsultantė išteisino baltą mišrainę: joje nėra nieko blogo

Odetos silkė su porais ir žirneliais

Odetos silkė su porais ir žirneliais: imkite ir gaminkite