Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Patiekalai

Visos temos
Patiekalai Bulviniai rageliai

Patiekalai – bendras pavadinimas, skirtas apibūdinti įvairiems maisto patiekalams. Tai valgis, paruoštas iš kelių ingredientų, ir paprastai skirtas valgyti prie stalo kaip pusryčiųpietųvakarienės dalis.

 

Karamelizuoti svogūnai

Balzaminiame acte karamelizuoti svogūnai – pagardas, kuris niekada neatsibos

Jautienos troškinys „Pad See Ew“

Jautienos troškinys „Pad See Ew“ – pikantiško skonio nepamiršit!

Duona

Varškės duona taps numylėtine – reikės vos kelių produktų

Maltos jautienos apkepas „Moussaka“ su cukinijomis

Vaidos maltos jautienos apkepas „Moussaka“ su cukinijomis – sušildys ir suteiks komforto

Perlinių kruopų sriuba su džiovintais baravykais

Vaidos perlinių kruopų ir džiovintų baravykų sriuba: sušildys ir pamaitins

Rikotos blyneliai

Vaidos rikotos sūrio blyneliai: lengvi kaip pūkas ir ypatingai skanūs

Cepelinai

Pasiilgot sotaus maisto? 3 nepakartojami cepelinų receptai, kurie įkvėps gaminti

Karštai rūkytos skumbrės užtepėlė

Vaidos karštai rūkytos skumbrės užtepėlė: dešimt balų!

Aitriųjų paprikų sriuba

Šildančių sriubų penketukas: kurią gaminsite šiandien?