Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2020-01-11 13 val.
Indijos vištų fermoje aptiktas paukščių gripo virusas.

VMVT: gripu užkrėsta lenkiška paukštiena į Lietuvą nepatenka

Keptas viščiukas su bulvėmis ir spanguolių padažu

Kalėdų stalui – nuostabus keptas viščiukas su bulvėmis ir spanguolių padažu

Nida Degutienė ir jos keptos putpelės

Nidos receptas: figomis kimštos keptos putpelės su traškiais šoninės „paltukais“

Renata Ničajienė ir jos ruoštas šventinis patiekalas

Renatos Ničajienės „Sezoninė virtuvė“: kepta antis su džiovintomis slyvomis ir balzamiko padažu

Kalėdinių skanėstų dvejetas

Lietuviškų patiekalų duetas Kalėdoms: kepta antis su grikiais ir aguonų vyniotinis

Išplotas viščiukas

Gaminame visą viščiuką: 10 įdomių receptų rudens pabaigai

Ant grotelių kepta vištos krūtinėlė

Apskrudusi ir sultinga kepta vištiena, paskaninta sezamais ir žaliąja citrina

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų ruošti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Žąsiena: svarbios taisyklės, kaip pagaminti sultingą ragu

Grilio meistrė Halina Bovševič ir jos gamintas patiekalas

Grilio šefė siūlo netradicinį receptą: vištos krūtinėlės „Satay“ mandarinų marinate