Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2023-07-22 13 val.
Suktinukai su Cezario salotų įdaru

Cezario salotos, paverstos suktinukais. Kas valgys, iš nuostabos kraipys galvas

Vištų ūkis

Tyrimas atskleidė: prekybos centrams tiekiamoje lenkiškoje vištienoje – itin stiprių antibiotikų pėdsakai

Ant grilio kepti vištų sparneliai

Ant grilio kepti ir saldūs, ir aštrūs vištų sparneliai. Kepkit jų daugiau!

„Elžbietos viščiuko“ Nida ragavo pas savo bičiulę Larraine Nichols

Nidos receptas: populiarumo rekordus gerinanti karalienės Elžbietos vištiena

Kesadilijos su vištiena

Nuodėmė neišbandyti: nepaprastai skanios kesadilijos su vištiena ir mangais

Kepti vištų sparneliai

Saldžiai aštrūs traškūs vištos sparneliai. Valgysit, kol neliks nė vieno!

Kepami liuliakebabai ir šašlykai

Ekspertas pataria, kaip kepti liuliakebabą – tiks ir mėsainiams, ir suktinukams

Vištienos vėrinukai

Ant grilio – vištienos vėrinukai, marinatui prireiks medaus ir alaus

Tinklaraštininkė Kotryna Stankuvė ir jos kepti vištų sparneliai su padažu

Grilinti vištų sparneliai su padažu