Naujienos ankstesnės nei 2019-02-16 17 val.
Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: patriotizmo kupinos „fritelle“ ir kapsaicino pritvinkęs desertas Valentino dienai

Paulius Jurkevičius

Paulius Jurkevičius: Liūdni barščiai milijonieriui

Jurga ir Paulius Jurkevičiai, jų svečias ir vakarienei gaminti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Legendinė „amatriciana“ ir troškinta jaučio uodega

Paulius Jurkevičius

Paulius Jurkevičius: Speciali dieta – protingiems ir laimingiems

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruošti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Itališka žiemos „frittata“ su artišokais ir aštria pažande bei daržovės pastelėje

Paulius Jurkevičius

Paulius Jurkevičius: Čia aš – maisto etiketė. Jūs manimi vis dar tikite?

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų gamintas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Nusibodo steikai? Italai renkasi „tagliata di manzo“ – jautienos nugarinės kepsnį

Paulius Jurkevičius

Paulius Jurkevičius: Populistiniai žemų kainų valgymo ypatumai

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Žiema be kalorijų. Artišokas žydiškai, kalafioras – itališkai