Naujienos ankstesnės nei 2019-03-21 16 val.
Paulius Jurkevičius

Paulius Jurkevičius: Kavos žmonės ir kavos snobai

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Itališki balandėliai? Violetiniai! Apelsinų insalata – kraujo spalvos

Paulius Jurkevičius

Paulius Jurkevičius: Va taip kubiečiai mums (ir Amerikai) kruopų davė

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas skanėstas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Karnavalo spurgos ir tikra kalorijų bomba – bigne su grietinėle

Paulius Jurkevičius

Paulius Jurkevičius: Jeigu perkate naujus apatinius, tai kodėl dešrą su E249?

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: įdarytos cukinijos ir antivirusas – karčių žolių asorti

Paulius Jurkevičius

Paulius Jurkevičius: Baltas pienas – juodas asfaltas

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Romoje mėsytė pati burnon įšoka: „saltimbocca“ atvejis

Paulius Jurkevičius

Paulius Jurkevičius: Apie projektą, kurį uždarė žinomas maisto kritikas