Naujienos ankstesnės nei 2019-06-06 19 val.
Paulius Jurkevičius

Paulius Jurkevičius: 2 eurų vertės patiekalas užkariauja pasaulį. Kodėl?

Apsilankymas „Glass Hostaria“

Pažintis su Romos žvaigžde: Cristina Bowerman jus privers aiktelėti

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų ruošti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Žąsiena: svarbios taisyklės, kaip pagaminti sultingą ragu

Paulius Jurkevičius

Paulius Jurkevičius: Paskutiniojo alyvuogių aliejaus lašo diena

„Flavio al veloavevodetto“

Štai kas jūsų laukia Romoje: „Cappuccino and lasagna are forbidden“

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruošti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Norčios dešrelės lęšių sriuboje ir ant traškios brusketos

Paulius Jurkevičius

Paulius Jurkevičius: Ingrida, Gitanai, toliau leisite mus sveikatinti? Tikrai?

„Antica Pizzeria da Michele“ (Romos filialas)

Picų valgymo ypatumai Romoje: po legendine Neapolio iškaba

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruošti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: šviežia skumbrė ir sardinės varguolių būdu