Naujienos ankstesnės nei 2019-07-06 17 val.
Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų gaminti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. „Vellutata“: 2 neįprasti trintos šaltsriubės receptai

Paulius Jurkevičius

Paulius Jurkevičius: Pasterizuota „Džiugo“ legenda – mums ir Briuseliui

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų gaminti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Pirmasis voveraičių skonio tango – su makaronų „insalata“

Paulius Jurkevičius

Paulius Jurkevičius: „Džiugas“ už 152 eurus/kg? Neskubėkime džiūgauti

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų gaminti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Itališka vasara: caffe shakerato ir citrinų salotos su Veneros ryžiais

Paulius Jurkevičius

Paulius Jurkevičius: Termometro nuomone, tapsime lėtais pietiečiais

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų gaminti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Lietuviškos juodos duonos užkandėlė ir jautienos kepsnys „alla pizzaiola“

Paulius Jurkevičius

Paulius Jurkevičius: Kelias vingiavo pro Varėną (Jerevano link)

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų gaminti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Reikia sureguliuoti kraujo spaudimą? Prašom – midijų „bruschetta“ ir spagečiai „alle vongole“